Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Primer prepareu les verdures amb l’ajuda d’un adult. Talleu les cebes tendres a làmines fines. Peleu les pastanagues amb un pelador i talleu-les a bastonets. Renteu bé el carbassó i talleu-lo a bastonets. Separeu les flors del bròquil. Trenqueu la part més dura dels espàrrecs, peleu-los (no toqueu les puntes!) i trossegeu-los. Netegeu, si cal, els bolets.
  2. En un wok, poseu un raig d’oli, les pastanagues i els espàrrecs. Salteu-ho, a foc mitjà, 1 min.
  3. Poseu-hi les cebes, el bròquil i els bolets. Afegiu-hi un raig d’oli i sacsegeu-ho, si teniu prou força, o remeneu-ho amb una espàtula. El foc ha d’estar mitjà-alt.
  4. La darrera verdura que entra en acció és el carbassó. Poseu-lo al wok i afegiu-hi un raig de salsa de soja (n’hi hem de posar més o menys segons si us agrada el gust fort o suau) i les gambes (les podeu posar congelades).
  5. Deixeu coure tot el conjunt uns 5 min més (el total de les coccions ha de ser d’uns 15 min).
  6. Acabeu-ho afegint-hi el sèsam torrat.

El consell

Podeu coure les verdures per separat al microones, en un recipient tapat, 1 min per cada tipus de verdura. Al wok poseu-hi els bolets; quan siguin cuits, afegiu-hi les gambes i, al final, les verdures cuites. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

28 jun

Classe Magistral amb el xef Xavier Franco

L'empresa d'estris de cuina Le Creuset i Yurbban Passage Hotel & Spa estrenen l'espai gastronòmic 'Kitchen...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto