Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Primer prepareu les verdures amb l’ajuda d’un adult. Talleu les cebes tendres a làmines fines. Peleu les pastanagues amb un pelador i talleu-les a bastonets. Renteu bé el carbassó i talleu-lo a bastonets. Separeu les flors del bròquil. Trenqueu la part més dura dels espàrrecs, peleu-los (no toqueu les puntes!) i trossegeu-los. Netegeu, si cal, els bolets.
  2. En un wok, poseu un raig d’oli, les pastanagues i els espàrrecs. Salteu-ho, a foc mitjà, 1 min.
  3. Poseu-hi les cebes, el bròquil i els bolets. Afegiu-hi un raig d’oli i sacsegeu-ho, si teniu prou força, o remeneu-ho amb una espàtula. El foc ha d’estar mitjà-alt.
  4. La darrera verdura que entra en acció és el carbassó. Poseu-lo al wok i afegiu-hi un raig de salsa de soja (n’hi hem de posar més o menys segons si us agrada el gust fort o suau) i les gambes (les podeu posar congelades).
  5. Deixeu coure tot el conjunt uns 5 min més (el total de les coccions ha de ser d’uns 15 min).
  6. Acabeu-ho afegint-hi el sèsam torrat.

El consell

Podeu coure les verdures per separat al microones, en un recipient tapat, 1 min per cada tipus de verdura. Al wok poseu-hi els bolets; quan siguin cuits, afegiu-hi les gambes i, al final, les verdures cuites. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto