Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Primer prepareu les verdures amb l’ajuda d’un adult. Talleu les cebes tendres a làmines fines. Peleu les pastanagues amb un pelador i talleu-les a bastonets. Renteu bé el carbassó i talleu-lo a bastonets. Separeu les flors del bròquil. Trenqueu la part més dura dels espàrrecs, peleu-los (no toqueu les puntes!) i trossegeu-los. Netegeu, si cal, els bolets.
  2. En un wok, poseu un raig d’oli, les pastanagues i els espàrrecs. Salteu-ho, a foc mitjà, 1 min.
  3. Poseu-hi les cebes, el bròquil i els bolets. Afegiu-hi un raig d’oli i sacsegeu-ho, si teniu prou força, o remeneu-ho amb una espàtula. El foc ha d’estar mitjà-alt.
  4. La darrera verdura que entra en acció és el carbassó. Poseu-lo al wok i afegiu-hi un raig de salsa de soja (n’hi hem de posar més o menys segons si us agrada el gust fort o suau) i les gambes (les podeu posar congelades).
  5. Deixeu coure tot el conjunt uns 5 min més (el total de les coccions ha de ser d’uns 15 min).
  6. Acabeu-ho afegint-hi el sèsam torrat.

El consell

Podeu coure les verdures per separat al microones, en un recipient tapat, 1 min per cada tipus de verdura. Al wok poseu-hi els bolets; quan siguin cuits, afegiu-hi les gambes i, al final, les verdures cuites. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: