CUINA.CAT
16/03/2020En aquest receptari us proposem 10 plats ideals per fer amb infants. Serà tot un joc per a ells!
Tortel·linis de formatge amb pesto vermell
Un primer plat que tindreu llest ben ràpid. Us proposem que feu servir tortel·linis farcits de formatge i els acompanyeu d'un pesto vermell amb ametlles i parmesà deliciós! Si us agraden les herbes aromàtiques, podeu acabar el plat posant-hi una mica d'alfàbrega fresca o d'orenga.
Pizza de botifarra i albercocs
La pizza sempre és una opció excel·lent entre els més menuts. Atreviu-vos a preparar la massa! Per farcir-la, talleu les botifarres a daus i trossegeu els albercocs. Completeu la pizza amb pinyons i formatge blau. Us quedarà de primera!
Patates mini farcides de paté de sardina
Us presentem una combinació molt original. Coeu les patates al microones i feu un paté de sardines. Tritureu les sardines amb els rovells d'ou dur i formatge d'untar. Ja podeu farcir les patates. A menjar!
Costelles de xai a la planxa amb cruixent de patata Ada Parellada
Les costelles de xai acompanyades de patata són un plat perfecte i molt nutritiu per als més petits. Ratlleu les patates i fregiu-les en una paella. Ja teniu el complement ideal per a les costelles. Bon profit!
Minihamburgueses amb sorpresa Ada Parellada
Aquestes minihamburgueses són un segon plat genial. Per a les sorpreses podeu fer tot el que se us acudeixi; formatge cremós a dauets, paté d'ànec, xampinyons cuits, sobrassada, ou de guatlla dur... Acompanyeu les hamburgueses amb patates fregides o xips de verdures!
Broqueta de rap amb mongetes tendres i tirabecs Ada Parellada
El color dels aliments és important per despertar la gana. En aquest cas destaca el lila, que és poc habitual als aliments, però que dóna alegria i fa especial el plat: el del puré de patates violetes que acompanya la broqueta de rap i mongetes. A més no cal preocupar-se per les espines!
Vol-au-vent amb brandada de bacallà i pinyons
Compreu vol-au-vents petits ja cuits. Prepareu una brandada amb els retalls del bacallà dessalat, bitxo, nata líquida i pebre negre. Podeu menjar-vos aquest plat calent o fred. Si el preferiu calent, simplement farciu els vol-au-vents amb la brandada calenta. Tindreu una recepta molt original i saborosa!
Pastís de préssec i ametlles Ada Parellada
En un receptari per a infants, no pot faltar-hi un pastís. Us en proposem un amb préssec i ametlles. Atreviu-vos a fer la massa brisa. Quina salivera!
Pa de pessic de clares amb coco Ada Parellada
Pa de pessic de clares amb coco. Sí, amb coco! Podeu acabar els pans de pessic amb una mica de sucre en pols o una mica de crema de xocolata. No us oblideu de tenir a mà uns motlles de silicona petits i omplir-los amb la massa!
Illa flotant Ada Parellada
El nom d'aquestes postres fascinarà els nens. Prepareu una crema anglesa amb la llet, un canonet de vainilla i la nata líquida. Poseu les clares muntades al microones. Completeu els bols amb uns maduixots! Que vagi de gust!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.