Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la farina, l’ametlla en pols, el llevat químic, el coco i el sucre amb les clares d’ou i la mantega fosa. Quedarà una massa poc consistent.
  2. Col·loqueu uns motlles de silicona petits sobre una safata de forn, per poder-los moure més fàcilment. Ompliu els motlles amb la massa.
  3. Demaneu ajuda a un adult per coure el pa de pessic a 200 ºC, durant 15 min. Quan passi aquest temps, ja el tindreu a punt per servir.

El consell

Com que per preparar aquesta recepta només feu servir les clares de l’ou, podeu aprofitar els rovells per preparar unes altres postres, com per exemple un tiramisú de maduixa.

Si voleu, podeu acabar els pans de pessic amb una mica de sucre en pols o una mica de crema de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: