Troba la teva recepta

10 receptes per aprofitar el març

Prepareu aquests plats per tal de tastar les hortalisses de la nova temporada i les que encara duren

CUINA.CAT

27/02/2019
01 Broqueta de verat, all tendre i carxofa amb salsa de soja i llima

Broqueta de verat, all tendre i carxofa amb salsa de soja i llima Becky Lawton

Broqueta de verat, all tendre i carxofa amb salsa de soja i llima

Si voleu menjar peix i verdures de temporada, aquest és el vostre plat ideal! A més del verat, la recepta inclou all tendre i carxofa, dues de les verdures del mes de març. Per altra banda, es pot substituir la llima per la llimona per tal de mantenir aquest toc cítric que queda tan bé en els plats de peix.

Llegiu la recepta completa

02 Espàrrecs verds amb ventresca de tonyina i romesco

Espàrrecs verds amb ventresca de tonyina i romesco

Espàrrecs verds amb ventresca de tonyina i romesco

Al març creixen els primers espàrrecs, que obren les portes a moltes receptes! Per altra banda, les hortalisses necessàries per fer romesco encara duren, de manera que podeu fer aquest plat que combina la novetat dels espàrrecs amb el romesco, que encara n'és època i queda boníssim amb les verdures.

Llegiu la recepta completa

03 Pop amb carbassa i cansalada del coll

Pop amb carbassa i cansalada del coll

Pop amb carbassa i cansalada del coll

S'han d'aprofitar les hortalisses fortes que duren tot l'hivern! Un exemple és la carbassa, que encara al març surt amb força als camps. Per tal d'allunyar-vos de la típica crema de verdures, us suggerim preparar aquesta recepta per gaudir de la hortalissa de manera original.

Llegiu la recepta completa

04 Tonyina

Tonyina

Tonyina, bleda-rave i iogurt

Les bledes sempre s'han vist com a personatge secundari, però si es posen al plat amb tonyina i iogurt, com en la recepta que us suggerim, tothom en gaudirà! Menjeu una de les hortalisses més beneficioses d'aquesta temporada amb aquest plat. 

Llegiu la recepta completa

05 Espàrrecs gratinats amb pernil cuit

Espàrrecs gratinats amb pernil cuit Becky Lawton

Espàrrecs gratinats amb pernil cuit

Si als més petits de la família els costa menjar hortalisses, no us haureu de preocupar amb aquesta recepta. És molt senzilla de fer i agradarà fins i tot als paladars més fins! D'aquesta manera, tothom menjarà espàrrecs amb ganes.

Llegiu la recepta completa

06 Cansalada setinada amb calçots i calamars

Cansalada setinada amb calçots i calamars

Cansalada setinada amb calçots i calamars

Arribem a la meitat de la temporada dels calçots i les calçotades! Però us proposem fer aquesta hortalissa de manera diferent, amb cansalada i calamars, ja que es tracta d'un aliment molt versàtil més enllà de les simples calçotades. Proveu de fer aquest plat!

Llegiu la recepta completa

07 Bacallà amb crema d'allioli i cruixent de porro

Bacallà amb crema d'allioli i cruixent de porro

Bacallà amb crema d'allioli i cruixent de porro

El porro és un d'aquests ingredients que s'utilitza molt, però mai com a hortalissa principal. En aquest cas, podeu provar de fer el cruixent de porro, que combina de meravella amb el bacallà i la crema d'allioli. Doneu una oportunitat a aquesta hortalissa!

Llegiu la recepta completa

08 Serp de maduixes

Serp de maduixes Gemma Clofent

Serp de maduixa

Ara que comença l'època d'aquesta fruita tan deliciosa, per què no començar amb un plat ben original? Us suggerim preparar aquesta serp de maduixa, que, a més de dolça i bona, també és divertida i agradarà a tothom. Sorpreneu els comensals amb aquestes postres!

Llegiu la recepta completa

09 Macarons de mandarina i de mel i espígol

Macarons de mandarina i de mel i espígol Becky Lawton

'Macarons' de mandarina i de mel i espígol

Amb fruites de temporada i de proximitat es pot viatjar a altres països. Aquests macarons de mandarina artesans us faran viatjar a França o Itàlia perquè són boníssims i són unes postres originals per acabar un àpat. Mamma mia!

Llegiu la recepta completa

10 Pastís de llimona i maduixa amb sorbet de iogurt

Pastís de llimona i maduixa amb sorbet de iogurt

Pastís de llimona i maduixa amb sorbet de iogurt

Si la llimona i la maduixa ja són dues fruites ideals per a les postres, no us podeu perdre la seva combinació amb el iogurt! Encara que siguin unes postres fredes, si algun dia de març surt el sol fort i el clima és més agradable, no dubteu a preparar aquesta recepta per fer un dia perfecte!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto