Troba la teva recepta

10 receptes per aprofitar el març

Prepareu aquests plats per tal de tastar les hortalisses de la nova temporada i les que encara duren

CUINA.CAT

27/02/2019
01 Broqueta de verat, all tendre i carxofa amb salsa de soja i llima

Broqueta de verat, all tendre i carxofa amb salsa de soja i llima Becky Lawton

Broqueta de verat, all tendre i carxofa amb salsa de soja i llima

Si voleu menjar peix i verdures de temporada, aquest és el vostre plat ideal! A més del verat, la recepta inclou all tendre i carxofa, dues de les verdures del mes de març. Per altra banda, es pot substituir la llima per la llimona per tal de mantenir aquest toc cítric que queda tan bé en els plats de peix.

Llegiu la recepta completa

02 Espàrrecs verds amb ventresca de tonyina i romesco

Espàrrecs verds amb ventresca de tonyina i romesco

Espàrrecs verds amb ventresca de tonyina i romesco

Al març creixen els primers espàrrecs, que obren les portes a moltes receptes! Per altra banda, les hortalisses necessàries per fer romesco encara duren, de manera que podeu fer aquest plat que combina la novetat dels espàrrecs amb el romesco, que encara n'és època i queda boníssim amb les verdures.

Llegiu la recepta completa

03 Pop amb carbassa i cansalada del coll

Pop amb carbassa i cansalada del coll

Pop amb carbassa i cansalada del coll

S'han d'aprofitar les hortalisses fortes que duren tot l'hivern! Un exemple és la carbassa, que encara al març surt amb força als camps. Per tal d'allunyar-vos de la típica crema de verdures, us suggerim preparar aquesta recepta per gaudir de la hortalissa de manera original.

Llegiu la recepta completa

04 Tonyina

Tonyina

Tonyina, bleda-rave i iogurt

Les bledes sempre s'han vist com a personatge secundari, però si es posen al plat amb tonyina i iogurt, com en la recepta que us suggerim, tothom en gaudirà! Menjeu una de les hortalisses més beneficioses d'aquesta temporada amb aquest plat. 

Llegiu la recepta completa

05 Espàrrecs gratinats amb pernil cuit

Espàrrecs gratinats amb pernil cuit Becky Lawton

Espàrrecs gratinats amb pernil cuit

Si als més petits de la família els costa menjar hortalisses, no us haureu de preocupar amb aquesta recepta. És molt senzilla de fer i agradarà fins i tot als paladars més fins! D'aquesta manera, tothom menjarà espàrrecs amb ganes.

Llegiu la recepta completa

06 Cansalada setinada amb calçots i calamars

Cansalada setinada amb calçots i calamars

Cansalada setinada amb calçots i calamars

Arribem a la meitat de la temporada dels calçots i les calçotades! Però us proposem fer aquesta hortalissa de manera diferent, amb cansalada i calamars, ja que es tracta d'un aliment molt versàtil més enllà de les simples calçotades. Proveu de fer aquest plat!

Llegiu la recepta completa

07 Bacallà amb crema d'allioli i cruixent de porro

Bacallà amb crema d'allioli i cruixent de porro

Bacallà amb crema d'allioli i cruixent de porro

El porro és un d'aquests ingredients que s'utilitza molt, però mai com a hortalissa principal. En aquest cas, podeu provar de fer el cruixent de porro, que combina de meravella amb el bacallà i la crema d'allioli. Doneu una oportunitat a aquesta hortalissa!

Llegiu la recepta completa

08 Serp de maduixes

Serp de maduixes Gemma Clofent

Serp de maduixa

Ara que comença l'època d'aquesta fruita tan deliciosa, per què no començar amb un plat ben original? Us suggerim preparar aquesta serp de maduixa, que, a més de dolça i bona, també és divertida i agradarà a tothom. Sorpreneu els comensals amb aquestes postres!

Llegiu la recepta completa

09 Macarons de mandarina i de mel i espígol

Macarons de mandarina i de mel i espígol Becky Lawton

'Macarons' de mandarina i de mel i espígol

Amb fruites de temporada i de proximitat es pot viatjar a altres països. Aquests macarons de mandarina artesans us faran viatjar a França o Itàlia perquè són boníssims i són unes postres originals per acabar un àpat. Mamma mia!

Llegiu la recepta completa

10 Pastís de llimona i maduixa amb sorbet de iogurt

Pastís de llimona i maduixa amb sorbet de iogurt

Pastís de llimona i maduixa amb sorbet de iogurt

Si la llimona i la maduixa ja són dues fruites ideals per a les postres, no us podeu perdre la seva combinació amb el iogurt! Encara que siguin unes postres fredes, si algun dia de març surt el sol fort i el clima és més agradable, no dubteu a preparar aquesta recepta per fer un dia perfecte!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

25 mai

Orien-tast 2019

Vins i Camins ens porta, un any més, una iniciativa en la qual l'objectiu és gaudir de la natura, de...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto