Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als 'macarons': poseu en un cassó l’aigua i el sucre. Porteu-ho a ebullició fins que arribi a 121 ºC i aboqueu-ho a poc a poc sobre dues clares a punt de neu. Bateu-ho i deixeu-ho fins que la merenga estigui freda.
  2. Barregeu el sucre de llustre amb la pols d’ametlla, tamisada, i incorporeu-hi dues clares crues, fins a tenir una massa ferma.
  3. Incorporeu la merenga a la massa d’ametlla, amb les gotes de colorant, i barregeu-ho enèrgicament, fins que la massa estigui brillant i cremosa.
  4. Sobre un paper de forn o una làmina de silicona, formeu unes boletes, amb una mànega de pastisseria, i enforneu-les 12 min, a 160 ºC, o deixeu-les assecar a 57 ºC, 10 h.
  5. Deixeu-los refredar i preneu-ne amb cura la meitat. Reserveu-los.
  6. Per a la crema de mel i espígol: porteu la nata a ebullició, amb el sucre, la mel i una gota d’oli d’espígol, i deixeu-ho coure 5 min a foc lent.
  7. Deixeu-ho reposar i refredar fins que arribi als 35 ºC.
  8. Amb l’ajuda d’una batedora, barregeu la mantega pomada amb la nata, a 35 ºC.
  9. Ompliu la mànega de pastisseria amb la crema d’espígol i la mel, i farciu-ne una de les meitats de cada 'macaron'. Cobriu-la amb l’altra meitat.
  10. Per a la crema de mandarina: barregeu el sucre i els ous, blanquegeu-ho i incorporeu-hi la nata freda, el suc de mandarina, l’oli de mandarina i la Maizena.
  11. Poseu-ho a coure a foc lent, remenant-ho fins que espesseixi, per obtenir una crema de textura brillant i cremosa. Ompliu-ne una mànega de pastisseria de plàstic per muntar els 'macarons'.
  12. Farciu una de les meitats de cada 'macaron' amb la crema. Cobriu-la amb l’altra meitat de la galeta.
  13. Els 'macarons' es poden servir per acompanyar un cafè o per postres, amb un gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto