Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als 'macarons': poseu en un cassó l’aigua i el sucre. Porteu-ho a ebullició fins que arribi a 121 ºC i aboqueu-ho a poc a poc sobre dues clares a punt de neu. Bateu-ho i deixeu-ho fins que la merenga estigui freda.
  2. Barregeu el sucre de llustre amb la pols d’ametlla, tamisada, i incorporeu-hi dues clares crues, fins a tenir una massa ferma.
  3. Incorporeu la merenga a la massa d’ametlla, amb les gotes de colorant, i barregeu-ho enèrgicament, fins que la massa estigui brillant i cremosa.
  4. Sobre un paper de forn o una làmina de silicona, formeu unes boletes, amb una mànega de pastisseria, i enforneu-les 12 min, a 160 ºC, o deixeu-les assecar a 57 ºC, 10 h.
  5. Deixeu-los refredar i preneu-ne amb cura la meitat. Reserveu-los.
  6. Per a la crema de mel i espígol: porteu la nata a ebullició, amb el sucre, la mel i una gota d’oli d’espígol, i deixeu-ho coure 5 min a foc lent.
  7. Deixeu-ho reposar i refredar fins que arribi als 35 ºC.
  8. Amb l’ajuda d’una batedora, barregeu la mantega pomada amb la nata, a 35 ºC.
  9. Ompliu la mànega de pastisseria amb la crema d’espígol i la mel, i farciu-ne una de les meitats de cada 'macaron'. Cobriu-la amb l’altra meitat.
  10. Per a la crema de mandarina: barregeu el sucre i els ous, blanquegeu-ho i incorporeu-hi la nata freda, el suc de mandarina, l’oli de mandarina i la Maizena.
  11. Poseu-ho a coure a foc lent, remenant-ho fins que espesseixi, per obtenir una crema de textura brillant i cremosa. Ompliu-ne una mànega de pastisseria de plàstic per muntar els 'macarons'.
  12. Farciu una de les meitats de cada 'macaron' amb la crema. Cobriu-la amb l’altra meitat de la galeta.
  13. Els 'macarons' es poden servir per acompanyar un cafè o per postres, amb un gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto