Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als 'macarons': poseu en un cassó l’aigua i el sucre. Porteu-ho a ebullició fins que arribi a 121 ºC i aboqueu-ho a poc a poc sobre dues clares a punt de neu. Bateu-ho i deixeu-ho fins que la merenga estigui freda.
  2. Barregeu el sucre de llustre amb la pols d’ametlla, tamisada, i incorporeu-hi dues clares crues, fins a tenir una massa ferma.
  3. Incorporeu la merenga a la massa d’ametlla, amb les gotes de colorant, i barregeu-ho enèrgicament, fins que la massa estigui brillant i cremosa.
  4. Sobre un paper de forn o una làmina de silicona, formeu unes boletes, amb una mànega de pastisseria, i enforneu-les 12 min, a 160 ºC, o deixeu-les assecar a 57 ºC, 10 h.
  5. Deixeu-los refredar i preneu-ne amb cura la meitat. Reserveu-los.
  6. Per a la crema de mel i espígol: porteu la nata a ebullició, amb el sucre, la mel i una gota d’oli d’espígol, i deixeu-ho coure 5 min a foc lent.
  7. Deixeu-ho reposar i refredar fins que arribi als 35 ºC.
  8. Amb l’ajuda d’una batedora, barregeu la mantega pomada amb la nata, a 35 ºC.
  9. Ompliu la mànega de pastisseria amb la crema d’espígol i la mel, i farciu-ne una de les meitats de cada 'macaron'. Cobriu-la amb l’altra meitat.
  10. Per a la crema de mandarina: barregeu el sucre i els ous, blanquegeu-ho i incorporeu-hi la nata freda, el suc de mandarina, l’oli de mandarina i la Maizena.
  11. Poseu-ho a coure a foc lent, remenant-ho fins que espesseixi, per obtenir una crema de textura brillant i cremosa. Ompliu-ne una mànega de pastisseria de plàstic per muntar els 'macarons'.
  12. Farciu una de les meitats de cada 'macaron' amb la crema. Cobriu-la amb l’altra meitat de la galeta.
  13. Els 'macarons' es poden servir per acompanyar un cafè o per postres, amb un gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto