Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 3 al 9 d'agost

Aquesta és la nostra proposta per organitzar els àpats d'aquesta setmana.

CUINA.CAT

03/08/2020

Encara no sabeu què heu de cuinar? Obriu la nevera i us quedeu sense idees? Aquí teniu la nostra proposta. Bon profit!

01 Truita del bon temps

Truita del bon temps Becky Lawton

Dilluns

Dilluns comencem amb una truita del bon temps. Una truita diferent, totalment mediterrània. bon plat de pèsols amb pernil. De segon, us proposem els bunyols de bacallà que feia la mare de Carles Gaig. I, per postres, unes bones galetes de gelat de vainilla amb xocolata. Boníssimes!

02 Quinoa i arròs salvatge amb xai rostit i maionesa de coriandre

Quinoa i arròs salvatge amb xai rostit i maionesa de coriandre AJJ Estudi

Dimarts

Dimarts us proposem que comenceu amb un platàs ben nutritiu: quinoa amb arròs salvatge i xai rostit. De segon, carbassó farcit de txangurro de bou de mar i bacallà i per postres, unes pomes amb mel. 

03 'Chicharrón' colombià

'Chicharrón' colombià Mariona Villavieja

Dimecres

El primer plat de dimecres són unes boles de formatge de cabra farcides de codonyat. De segon, un clàssic colombià: 'chicharrones'. I, per postres, una recepta molt refrescant: croquetes de pinya colada.

04 Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Tàrtar de salmó i alvocat amb tomàquet

Dijous

Dijous. Ja tenim més a prop el cap de setmana! Avui el menú comença amb un tàrtar de salmó i alvocat. De segon, galtes de vedella amb curri japonès. I, per postres, púding fred de llimona. 

05 Pastís d’arròs amb mango i crema de coco

Pastís d’arròs amb mango i crema de coco Becky Lawton

Divendres

S'apropa el cap de setmana. El dia començarà amb una recepta tradicional de les illes Canàries: 'papas arrugadas' amb 'mojo picón'. De segon, una pita de pollastre especiat. I, per postre, pastís d'arròs amb mango i crema de coco.

06 Trufes gelades

Trufes gelades

Dissabte

Dissabte prepareu una amanida de figues i formatge de cabra, un arròs sec amb gambes i unes trufes gelades. 

07 Sopa d'espàrrecs

Sopa d'espàrrecs

Diumenge

Diumenge, el menú comença una salad bar,  continua amb unes tallarines amb carbonara de tòfona i, per acabar, us proposem un arròs amb llet sense sucre.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: