CUINA.CAT
14/04/2020Gambes amb tomàquet Anna Garcia Frigola
Dilluns comenceu amb un plat de pasta d'espelta integral amb pomes, cebes, arrel de cúrcuma i truita fumada. Després, prepareu unes gambes amb un sofregit de tomàquet, pa ratllat i parmesà. Gaudireu d'allò més! Per postres, us proposem el pastís base per a la mona. Sí, confinats però sense perdre les tradicions que més ens agraden. Que no falti la mona!
Nyoquis amb pesto de ruca Enrique Marco
Dimarts us proposem que feu un plat de pasta de patata amb aromes italianes. Un truc: renteu i coeu les patates amb la pela, que seran menys farinoses! De segon plat, gratinat d'ous amb bolets. Una recepta ràpida, senzilla i molt gustosa! I per acabar el dia, una quallada de iogurt de cabra amb maduixes. Bon profit!
'Crumpets' Becky Lawton
El primer plat de dimecres és una amanida de mongetes tendres i taronja amb bacallà esqueixat. La combinació de les hortalisses amb el bacallà és original i queda d'allò més bé! De segon, mandonguilles de calamar, porc ibèric i pinyons. Us sorprendrà aquesta barreja de carn i peix! I per postres, 'crumpets'. Una recepta de Gemma Clofent que podreu aprofitar per a qualsevol moment del dia.
Peix teriyaki Becky Lawton
Dijous doneu-vos el gust de preparar una crema de coliflor, ceba i ametlles. De segon, prepareu bacallà, llobarro o salmó (aquell que més preferiu) a l'estil teriyaki. Per postres, cassoleta de formatge amb raïm. El moscatell i el coco ratllat donaran un gust especial al plat!
'Kati roll' de pollastre i 'chutney' verd Becky Lawton
S'apropa el cap de setmana i us proposem un entrant de pastanaga: uns triangles de pasta brick farcits de pastanaga, taronja, ceba i coriandre. I després, 'kati roll' de pollastre i chutney verd. Atreviu-vos-hi! Per acabar el menú, confitura de nespres i taronja amb vainilla. Us llepareu els dits!
Cuixa de xai al forn amb herbes fresques, patates i pomes AJJ Estudi
El dissabte prepareu un plat molt tradicional: arròs a la cassola. Conill, costella de porc i pèsols al poder! De segon plat, cuixa de xai al forn amb herbes fresques i patates. I per postres, uns bunyols de poma amb coulis de xocolata amb curri. Que vagi de gust!
Pastís de músic Gemma Clofent
Diumenge, el menú comença amb unes endívies farcides de pollastre amb salsa rocafort. Boníssimes!. De segon plat, feu bacallà a la manresana: amb patates esbocinades i allioli de codony. Per postres, un pastís de músic amb la fruita seca i la crema de llet com a instruments clau!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: