Consells de cuina La Vanguardia

Dimarts vam celebrar la festa de Nadal amb els companys de feina, amb el sorteig de les paneres, els regals i un pica-pica extraordinari cortesia de la Directiva. Per completar la part de dolços, em va fer il·lusió portar un pastís nadalenc, ben carregat de les fruites típiques d’aquestes festes.

La recepta la vaig treure de l’última adquisició, el llibre 'Us espero a taula', de la Gemma Lienas.

És un pastís fi, molt nadalenc, fàcil de fer i amb un gran resultat. És una recepta per animar tots aquells que s’inicien en el gran món de la pastisseria casolana. Altament recomanable!

Preparació

  1. Remulleu les panses en aigua calenta i conyac.
  2. Cobriu el motlle amb la pasta de full.
  3. Bateu la crema de llet amb els ous i el sucre.
  4. Poseu al motlle tota la fruita seca i aboqueu-hi per sobre la crema de llet.
  5. Coeu-ho al forn a 170 ºC durant 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto