Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els préssecs, peleu-los i talleu-los amb forma de mitja lluna; traieu-los el pinyol. Poseu-los a la cassola amb el sucre, el vinagre de poma (fins que els cobreixi), la mostassa, els claus d’espècia i la canyella. Coeu-ho tot a foc fort, 15 min.
  2. Retireu la cassola del foc i traieu-ne els préssecs. Poseu-los en pots de vidre (esterilitzats al rentaplats) i afegiu-hi algun clau d’espècia i algun trosset de canyella.
  3. Feu bullir el vinagre que ha quedat a l’olla fins que s’espesseixi (ho veureu perquè començarà a fer bombolles grosses). En aquest moment, traieu l’olla del foc i ompliu els pots de préssec amb el vinagre.
  4. Tapeu els pots i poseu-los en una olla amb aigua bullent, 20 min, per fer el buit.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: