Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Primera base: foneu la xocolata al microones. Afegiu-hi la mantega i desfeu-la amb la xocolata calenta. Escalfeu una mica la nata líquida i barregeu-la amb la xocolata.
  • Dividiu la barreja en 4 parts: a la primera dissoleu-hi el cafè soluble, a la segona barregeu-hi el licor, a la tercera barregeu-hi els Huesitos trossejats i reserveu l’última per les cireres confitades.
  • Ompliu unes glaçoneres de goma amb les barreges de xocolata i congeleu-ho. Per a les cireres, ompliu una mica els glaçons, poseu-hi una cirera dins i acabeu d’omplir el glaçó.
  • Segona base: foneu la xocolata al microones i dividiu-la en dues parts. A la primera barregeu-hi els cereals, i a la segona, les nous trossejades.
  • Amb una cullereta, ompliu motlles de paper per a bombons amb cada mescla de xocolata i guardeu-ho a la nevera.
  • Per als de coco: barregeu el coco amb la llet condesada (reserveu uns 10 g de coco), feu-ne boletes amb les mans i arrebosseu-les amb el coco reservat.
  • Acabat del bombons congelats: desemmotlleu-los i arrebosseu-los amb cacau els de licor, amb fideus de xocolata els de cafè, amb canyella i sucre barrejat els de cirera i amb crocant d’ametlla (picat ben fi) els de Huesitos. Poseu-los dins de papers de bombons i guardeu-los a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

05-06 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto