Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Primera base: foneu la xocolata al microones. Afegiu-hi la mantega i desfeu-la amb la xocolata calenta. Escalfeu una mica la nata líquida i barregeu-la amb la xocolata.
  • Dividiu la barreja en 4 parts: a la primera dissoleu-hi el cafè soluble, a la segona barregeu-hi el licor, a la tercera barregeu-hi els Huesitos trossejats i reserveu l’última per les cireres confitades.
  • Ompliu unes glaçoneres de goma amb les barreges de xocolata i congeleu-ho. Per a les cireres, ompliu una mica els glaçons, poseu-hi una cirera dins i acabeu d’omplir el glaçó.
  • Segona base: foneu la xocolata al microones i dividiu-la en dues parts. A la primera barregeu-hi els cereals, i a la segona, les nous trossejades.
  • Amb una cullereta, ompliu motlles de paper per a bombons amb cada mescla de xocolata i guardeu-ho a la nevera.
  • Per als de coco: barregeu el coco amb la llet condesada (reserveu uns 10 g de coco), feu-ne boletes amb les mans i arrebosseu-les amb el coco reservat.
  • Acabat del bombons congelats: desemmotlleu-los i arrebosseu-los amb cacau els de licor, amb fideus de xocolata els de cafè, amb canyella i sucre barrejat els de cirera i amb crocant d’ametlla (picat ben fi) els de Huesitos. Poseu-los dins de papers de bombons i guardeu-los a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: