Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Primera base: foneu la xocolata al microones. Afegiu-hi la mantega i desfeu-la amb la xocolata calenta. Escalfeu una mica la nata líquida i barregeu-la amb la xocolata.
  • Dividiu la barreja en 4 parts: a la primera dissoleu-hi el cafè soluble, a la segona barregeu-hi el licor, a la tercera barregeu-hi els Huesitos trossejats i reserveu l’última per les cireres confitades.
  • Ompliu unes glaçoneres de goma amb les barreges de xocolata i congeleu-ho. Per a les cireres, ompliu una mica els glaçons, poseu-hi una cirera dins i acabeu d’omplir el glaçó.
  • Segona base: foneu la xocolata al microones i dividiu-la en dues parts. A la primera barregeu-hi els cereals, i a la segona, les nous trossejades.
  • Amb una cullereta, ompliu motlles de paper per a bombons amb cada mescla de xocolata i guardeu-ho a la nevera.
  • Per als de coco: barregeu el coco amb la llet condesada (reserveu uns 10 g de coco), feu-ne boletes amb les mans i arrebosseu-les amb el coco reservat.
  • Acabat del bombons congelats: desemmotlleu-los i arrebosseu-los amb cacau els de licor, amb fideus de xocolata els de cafè, amb canyella i sucre barrejat els de cirera i amb crocant d’ametlla (picat ben fi) els de Huesitos. Poseu-los dins de papers de bombons i guardeu-los a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

19 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto