Troba la teva recepta

Preparació

  1. Unteu el fons d’un motlle amb mantega i esteneu-hi una làmina de pasta fil·lo. Unteu-la amb mantega i poseu-hi una segona capa. Repetiu el procés fins a posar 4 capes. Repartiu-hi per sobre 2 cullerades de cabell d’àngel i 100 g d’ametlles.
  2. Com abans, poseu 3 capes més de pasta fil·lo, escampeu la resta de cabell d’àngel i d’ametlles i acabeu-ho amb 3 capes més de pasta fil·lo.
  3. Abans d’untar l’última capa amb mantega, talleu la massa fent talls a la mida que es vulgui menjar (i, si cal, talleu els sobrants del voltant).
  4. Unteu amb mantega l’última capa i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 40 min. Mentrestant, prepareu un almívar espès amb l’aigua, el sucre, la canyella, el suc de llimona i l’aiguanaf.
  5. Traieu la baclaua del forn i, encara calenta, regueu-la amb l’almívar. Deixeu-la refredar i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto