Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu el fons d’un motlle amb mantega i esteneu-hi una làmina de pasta fil·lo. Unteu-la amb mantega i poseu-hi una segona capa. Repetiu el procés fins a posar 4 capes. Repartiu-hi per sobre 2 cullerades de cabell d’àngel i 100 g d’ametlles.
  2. Com abans, poseu 3 capes més de pasta fil·lo, escampeu la resta de cabell d’àngel i d’ametlles i acabeu-ho amb 3 capes més de pasta fil·lo.
  3. Abans d’untar l’última capa amb mantega, talleu la massa fent talls a la mida que es vulgui menjar (i, si cal, talleu els sobrants del voltant).
  4. Unteu amb mantega l’última capa i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 40 min. Mentrestant, prepareu un almívar espès amb l’aigua, el sucre, la canyella, el suc de llimona i l’aiguanaf.
  5. Traieu la baclaua del forn i, encara calenta, regueu-la amb l’almívar. Deixeu-la refredar i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: