Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb una mà de morter, tritureu la fruita seca i barregeu-ho amb el sucre, la canyella i la mel. Reserveu-ho.
  2. Amb l’ajuda d’un corró, estireu la pasta de full fins a duplicar-ne, com a mínim, la grandària.
  3. Disposeu la placa de pasta de full sobre una safata de forn, cobriu-la amb la barreja triturada, plegueu la pasta de full i torneu-hi a afegir la barreja de fruita seca. Finalment, tanqueu el dolç amb una altra capa de pasta de full.
  4. Pinteu la pasta de full amb mantega i feu-hi uns talls en forma de quadrats. Fornegeu-la a 180 ºC, 30 min.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: