Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata i barregeu-la amb el praliné fins que quedi ben homogeni. Afegiu-hi l’arròs inflat i mescleu-ho bé. Repartiu la base pels motlles (jo he fet servir cèrcols de 8 cm de diàmetre), aixafant-la per tal que quedi una base ben plana. Reserveu-ho a la nevera per tal que se solidifiqui.
  2. Tritureu amb el túrmix el torró, el sucre i els rovells d’ou fins que quedi un puré ben fi.
  3. Remulleu la gelatina en aigua freda i dissoleu-la en una mica d’aigua calenta. Afegiu-la al torró i barregeu-la bé amb el túrmix. Munteu la nata i afegiu-la amb compte a la mescla del torró. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les suaument a la barreja vigilant que no s’abaixin.
  4. Repartiu la mousse pels motlles a sobre de la base de xocolata i reserveu-la a la nevera fins que qualli (unes 4 h).
  5. Desemmotlleu-la, decoreu-la i serviu-la ben fresqueta de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: