Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’almívar: coeu l’aigua i el sucre durant 5 min. Al final afegiu-hi un rajolí de licor.
  2. Per al bescuit: barregeu l’ametlla, la nata i la ratlladura de llimona. A part, munteu els ous i el sucre fins que quedin esponjosos i incorporeu-los a la mescla de l’ametlla. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat i coeu-ho a 170 ºC durant 30 min.
  3. Per decorar: torreu l’ametlla filetejada amb el grill del forn, ben estesa sobre una plata de forn. Cal vigilar-ho bé perquè es torra molt ràpid, en 2 o 3 min.
  4. Muntatge: talleu el bescuit pel mig. Mulleu amb almívar el primer pis i escampeu el cabell d’àngel per sobre. Cobriu amb el segon pis i mulleu-lo amb almívar. Escampeu una mica de melmelada per tot el pastís i enganxeu l’ametlla filetejada per tot l’exterior.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto