Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’almívar: coeu l’aigua i el sucre durant 5 min. Al final afegiu-hi un rajolí de licor.
  2. Per al bescuit: barregeu l’ametlla, la nata i la ratlladura de llimona. A part, munteu els ous i el sucre fins que quedin esponjosos i incorporeu-los a la mescla de l’ametlla. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat i coeu-ho a 170 ºC durant 30 min.
  3. Per decorar: torreu l’ametlla filetejada amb el grill del forn, ben estesa sobre una plata de forn. Cal vigilar-ho bé perquè es torra molt ràpid, en 2 o 3 min.
  4. Muntatge: talleu el bescuit pel mig. Mulleu amb almívar el primer pis i escampeu el cabell d’àngel per sobre. Cobriu amb el segon pis i mulleu-lo amb almívar. Escampeu una mica de melmelada per tot el pastís i enganxeu l’ametlla filetejada per tot l’exterior.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

03 mai - 15 set

Jornades Gastronòmiques pel Centenari de la Ciutat-Jardí del Terramar

Per commemorar el centenari de la primera Ciutat-Jardí de Catalunya, Terramar, diversos locals de Sitges proposen...

15 set

'Del cep a la copa' amb la Família Torres

La Família Torres organitza un seguit d'activitats relacionades amb la verema per tal de donar a conèixer...

15 set

IX Fira de la Vinyala

Arriba la Fira del Cargol d'Òdena! Però no parlem de qualsevol espècie, sinó que la jornada...

14-15 set

All Those Food Market d'estiu

Per primera vegada, el festival All Those Food Market celebra una edició d'estiu per tal de desvelar les millors...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto