Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al bescuit: poseu a bullir la nata amb el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i afegiu-hi els rovells tot remenant-ho enèrgicament amb una espàtula.

  2. Afegiu-hi la fulla de gelatina (prèviament hidratada amb aigua freda) i, quan s’hagi fos, incorporeu-hi el recuit de drap i tritureu-ho perquè quedi una crema ben fina. Deixeu-ho reposar 24 h a la nevera.

  3. L’endemà, munteu-ho i poseu-ho en motlles individuals, tipus cèrcols, amb una làmina de plàstic al voltant perquè, una vegada congelats, els pugueu desemmotllar amb facilitat.

  4. Per a la salsa de cacau: poseu tots els ingredients en un recipient a bullir al foc.

  5. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 2 min i coleu-ho.

  6. Serviu els bescuit glacé de crema catalana i recuit de drap amb la salsa de cacau calenta pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto