Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per al bescuit: poseu a bullir la nata amb el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i afegiu-hi els rovells tot remenant-ho enèrgicament amb una espàtula.

  2. Afegiu-hi la fulla de gelatina (prèviament hidratada amb aigua freda) i, quan s’hagi fos, incorporeu-hi el recuit de drap i tritureu-ho perquè quedi una crema ben fina. Deixeu-ho reposar 24 h a la nevera.

  3. L’endemà, munteu-ho i poseu-ho en motlles individuals, tipus cèrcols, amb una làmina de plàstic al voltant perquè, una vegada congelats, els pugueu desemmotllar amb facilitat.

  4. Per a la salsa de cacau: poseu tots els ingredients en un recipient a bullir al foc.

  5. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 2 min i coleu-ho.

  6. Serviu els bescuit glacé de crema catalana i recuit de drap amb la salsa de cacau calenta pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 262

RENOVEM ELS TÀPERS

  • Plats del mes
  • Paco Pérez

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto