Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per a la infusió de fruites vermelles: poseu al foc el puré de fruites vermelles amb el sucre. Quan sigui calent, afegiu-hi quatre fulles de gelatina prèviament remullades amb aigua freda i remeneu-ho.
  2. Passeu-ho per un colador xinès, afegiu-hi les fruites vermelles senceres, remeneu-ho i reserveu-ho a la nevera com a mínim 4 h.
  3. Per a la gelatina de vodka: barregeu l’aigua amb el vodka, escalfeu-ho i afegiu-hi tres fulles de gelatina prèviament remullades amb aigua freda.
  4. Coleu-ho amb un colador xinès i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Talleu-ho a dauets petits i reserveu-ho.
  6. Muntatge: en una copa de còctel poseu tres cullerades de la infusió de fruites vermelles, afegiu-hi 5 o 6 dauets de gelatina de vodka i al mig poseu-hi una boleta de sorbet de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto