Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu el iogurt grec, el coco ratllat i la mel; és important que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient.
  2. D'altra banda, foneu la cobertura de xocolata blanca al microones.
  3. Un cop desfeta la xocolata, aneu-la incorporant a la barreja anterior de iogurt amb la mel i el coco sense parar-ho de remenar.
  4. Quan hàgiu afegit tota la xocolata blanca, remeneu-ho per lligar del tot la barreja resultant.
  5. Esteneu aquesta barreja en una safata perquè qualli, penseu que amb 2 h ja en teniu prou.
  6. Tot seguit, ja podeu tallar la barreja, fer-ne boles i banyar-les amb coco ratllat i una mica de llet en pols. Ja estan llestes per servir i menjar!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto