Consells de cuina La Vanguardia

Aquesta trufa-bombó és una alternativa ben original per oferir en els propers àpats nadalencs. La recepta és d’en Jordi Roca, que en el seu espai “I per postres” ens proposa tres bombons molt versàtils que satisfan els paladars més llaminers: bombó de xocolata i aiguardent de gerds, bombó de flor de taronger i bombó de coco i iogurt, senzill de fer i amb un contrast d’àcid làctic sorprenent. Pel gust de casa queda un xic massa dolç, penso que sense la mel ja quedaria al punt. És clar que si sou molt llaminers…

Preparació

  1. En un bol, barregeu el iogurt grec, el coco ratllat i la mel; és important que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient.
  2. D'altra banda, foneu la cobertura de xocolata blanca al microones.
  3. Un cop desfeta la xocolata, aneu-la incorporant a la barreja anterior de iogurt amb la mel i el coco sense parar-ho de remenar.
  4. Quan hàgiu afegit tota la xocolata blanca, remeneu-ho per lligar del tot la barreja resultant.
  5. Esteneu aquesta barreja en una safata perquè qualli, penseu que amb 2 h ja en teniu prou.
  6. Tot seguit, ja podeu tallar la barreja, fer-ne boles i banyar-les amb coco ratllat i una mica de llet en pols. Ja estan llestes per servir i menjar!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Xocolata

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto