Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pell de taronja confitada: renteu les pells de taronja i talleu-les a quarts.
  2. Si la pell es gruixuda, rebaixeu-ne una mica la part blanca amb un ganivet esmolat.
  3. Escaldeu les pells en aigua bullent, 1 min.
  4. Escorreu-les i refredeu-les amb aigua i gel.
  5. Repetiu la mateixa operació amb aigua nova (escaldant i refredant)
  6. Poseu en un cassó el mig litre d'aigua, el sucre i el suc de taronja.
  7. Quan comenci a bullir, incorporeu-hi les pells escaldades, tapeu el cassó i coeu-les a foc molt lent 1 h i 30 min.
  8. Deixeu-les refredar a dins del cassó.
  9. Escorreu-les, talleu-les a trossos llargs i prims, i poseu-los sobre un silpad per assecar-les al forn 20 min a 90 ºC. Reserveu-les en una caixa hermètica.
  10. Per al bany de xocolata: talleu la cobertura a trossos petits i rectangulars.
  11. Dividiu-los en tres parts: 2/3 parts poseu-los en un bol. Escalefeu-ho al microones a baixa potència uns segons. Cada 10-15 s remeneu-ho per escalfar la cobertura de manera homogènia, fins que arribi als 40 ºC.
  12. Afegiu-hi 1/3 de la cobertura que havíeu reservat i remeneu-ho molt bé, per desfer-la i per abaixar la temperatura a 27 ºC.
  13. Torneu a posar el bol al microones 3 s perquè pugi uns graus més, entre 28 i 30 ºC.
  14. Ja teniu la cobertura per banyar les pells.
  15. Nota: recordeu que jo he canviat la taronja per mandarina. En conseqüència, per confitar les pells he utilitzat suc de mandarina en lloc de suc de taronja, i el temps de cocció ha estat més curt, d’1 h en lloc d'1 h i 30 min que indica la recepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

07-08 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto