Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la pell de taronja confitada: renteu les pells de taronja i talleu-les a quarts.
  2. Si la pell es gruixuda, rebaixeu-ne una mica la part blanca amb un ganivet esmolat.
  3. Escaldeu les pells en aigua bullent, 1 min.
  4. Escorreu-les i refredeu-les amb aigua i gel.
  5. Repetiu la mateixa operació amb aigua nova (escaldant i refredant)
  6. Poseu en un cassó el mig litre d'aigua, el sucre i el suc de taronja.
  7. Quan comenci a bullir, incorporeu-hi les pells escaldades, tapeu el cassó i coeu-les a foc molt lent 1 h i 30 min.
  8. Deixeu-les refredar a dins del cassó.
  9. Escorreu-les, talleu-les a trossos llargs i prims, i poseu-los sobre un silpad per assecar-les al forn 20 min a 90 ºC. Reserveu-les en una caixa hermètica.
  10. Per al bany de xocolata: talleu la cobertura a trossos petits i rectangulars.
  11. Dividiu-los en tres parts: 2/3 parts poseu-los en un bol. Escalefeu-ho al microones a baixa potència uns segons. Cada 10-15 s remeneu-ho per escalfar la cobertura de manera homogènia, fins que arribi als 40 ºC.
  12. Afegiu-hi 1/3 de la cobertura que havíeu reservat i remeneu-ho molt bé, per desfer-la i per abaixar la temperatura a 27 ºC.
  13. Torneu a posar el bol al microones 3 s perquè pugi uns graus més, entre 28 i 30 ºC.
  14. Ja teniu la cobertura per banyar les pells.
  15. Nota: recordeu que jo he canviat la taronja per mandarina. En conseqüència, per confitar les pells he utilitzat suc de mandarina en lloc de suc de taronja, i el temps de cocció ha estat més curt, d’1 h en lloc d'1 h i 30 min que indica la recepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto