Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al crocant d’ametlles: poseu les ametlles picades en una paella calenta, empolseu-hi el sucre i remeneu-ho fins que caramel·litzi.
  2. Esquitxeu-ho amb aigua i torneu-ho a remenar, fins que s’evapori tota l’aigua.
  3. Aboqueu-ho sobre una safata untada amb mantega o a sobre d’un paper sulfurat. Espereu que es refredi i fregueu les ametlles amb les mans, perquè quedin soltes. Reserveu-ho.
  4. Torreu els cacauets al forn, a 180 ºC, remenant de tant en tant.
  5. Un cop freds, tritureu-los amb una batedora, fins que es formi una pasta, per l’oli que aniran deixant anar.
  6. Afegiu-hi la mel. 
  7. Afegiu a la mantega de cacauets unes escates de sal marina. Amb les mans humides, feu-ne boletes. Reserveu-ho a la nevera.
  8. Foneu la xocolata negra al bany maria i banyeu-hi les boletes de mantega de cacauet; arrebosseu-les immediatament amb el crocant d’ametlles.
  9. Reserveu els bombons a la nevera 1-2 h abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto