Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crocant d’ametlles: poseu les ametlles picades en una paella calenta, empolseu-hi el sucre i remeneu-ho fins que caramel·litzi.
  2. Esquitxeu-ho amb aigua i torneu-ho a remenar, fins que s’evapori tota l’aigua.
  3. Aboqueu-ho sobre una safata untada amb mantega o a sobre d’un paper sulfurat. Espereu que es refredi i fregueu les ametlles amb les mans, perquè quedin soltes. Reserveu-ho.
  4. Torreu els cacauets al forn, a 180 ºC, remenant de tant en tant.
  5. Un cop freds, tritureu-los amb una batedora, fins que es formi una pasta, per l’oli que aniran deixant anar.
  6. Afegiu-hi la mel. 
  7. Afegiu a la mantega de cacauets unes escates de sal marina. Amb les mans humides, feu-ne boletes. Reserveu-ho a la nevera.
  8. Foneu la xocolata negra al bany maria i banyeu-hi les boletes de mantega de cacauet; arrebosseu-les immediatament amb el crocant d’ametlles.
  9. Reserveu els bombons a la nevera 1-2 h abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto