Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina, els 100 g de sucre i la clara d'ou a la batedora fins a obtenir una massa homogènia. Deixeu-la reposar 1 h a la nevera en un bol tapat.
  2. Foneu la xocolata al bany maria o al microones vigilant que no es cremi. Ha d'estar a uns 45 ºC.
  3. Amb l'ajuda d'un tallapastes, formeu discos de massapà de 2 cm de diàmetre per 1 cm d'alt i, amb molt de compte, banyeu-los en la xocolata de manera que una cara quedi sense cobrir.
  4. Poseu el sucre en un cassó a foc suau i deixeu que es vagi fonent fins a obtenir un caramel, i, amb molta cura de no cremar-vos, banyeu-hi la cara de massapà sense cobrir els bombons. També podeu posar els bombons de massapà en una plàtera i tirar un xic de caramel pel damunt de la cara que no hi ha xocolata.
  5. Cobriu el caramel, quan encara estigui calent, amb ametlles filetejades.
  6. Deixeu-lo refredar i reserveu els bombons en una capsa hermètica. Consumiu-los com més aviat millor perquè el sucre s'humiteja ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

VI Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

Amb l’objectiu de reivindicar l’autèntica calçotada i la cuina del calçot, l’Ajuntament...

22-23 nov

Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià 2019

D’aquí a tres anys tindrà lloc la commemoració del 500è aniversari de l’estada...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto