Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina, els 100 g de sucre i la clara d'ou a la batedora fins a obtenir una massa homogènia. Deixeu-la reposar 1 h a la nevera en un bol tapat.
  2. Foneu la xocolata al bany maria o al microones vigilant que no es cremi. Ha d'estar a uns 45 ºC.
  3. Amb l'ajuda d'un tallapastes, formeu discos de massapà de 2 cm de diàmetre per 1 cm d'alt i, amb molt de compte, banyeu-los en la xocolata de manera que una cara quedi sense cobrir.
  4. Poseu el sucre en un cassó a foc suau i deixeu que es vagi fonent fins a obtenir un caramel, i, amb molta cura de no cremar-vos, banyeu-hi la cara de massapà sense cobrir els bombons. També podeu posar els bombons de massapà en una plàtera i tirar un xic de caramel pel damunt de la cara que no hi ha xocolata.
  5. Cobriu el caramel, quan encara estigui calent, amb ametlles filetejades.
  6. Deixeu-lo refredar i reserveu els bombons en una capsa hermètica. Consumiu-los com més aviat millor perquè el sucre s'humiteja ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

07 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

21 nov - 08 des

II Quinto Tapa Corbera

Del 21 de novembre al 8 de desembre, les barres dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat s’ompliran...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto