Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina, els 100 g de sucre i la clara d'ou a la batedora fins a obtenir una massa homogènia. Deixeu-la reposar 1 h a la nevera en un bol tapat.
  2. Foneu la xocolata al bany maria o al microones vigilant que no es cremi. Ha d'estar a uns 45 ºC.
  3. Amb l'ajuda d'un tallapastes, formeu discos de massapà de 2 cm de diàmetre per 1 cm d'alt i, amb molt de compte, banyeu-los en la xocolata de manera que una cara quedi sense cobrir.
  4. Poseu el sucre en un cassó a foc suau i deixeu que es vagi fonent fins a obtenir un caramel, i, amb molta cura de no cremar-vos, banyeu-hi la cara de massapà sense cobrir els bombons. També podeu posar els bombons de massapà en una plàtera i tirar un xic de caramel pel damunt de la cara que no hi ha xocolata.
  5. Cobriu el caramel, quan encara estigui calent, amb ametlles filetejades.
  6. Deixeu-lo refredar i reserveu els bombons en una capsa hermètica. Consumiu-los com més aviat millor perquè el sucre s'humiteja ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto