Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un almívar bullint l’aigua i el sucre.
  2. Fora del foc, afegiu-hi el licor (generós) i emborratxeu els “sobaos” tallats a daus. Han de quedar xopats com una esponja.
  3. Unteu la meitat dels daus amb melmelada i cobriu-los amb un altre dau. Opcionalment, empolseu-hi una mica de sucre per sobre i cremeu-lo amb un bufador. Decoreu-ho amb ou filat o amb el que vulgueu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: