Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu la beguda de nous amb la xocolata i foneu-la, al bany maria, o al microones. Tot i que el líquid protegirà a la xocolata, és important anar-lo traient de la calor (microones / bany maria) cada minut, remenar-ho i tornar-ho a escalfar per evitar que es cremi d'un costat.
  2. Tamiseu la farina juntament amb el cacau en pols, el llevat i la sal.
  3. Barregeu-ho amb el sucre. Incorporeu-hi l'oli, la xocolata fosa i la beguda de nous. Bateu-ho fins que us quedi una massa sense grumolls.
  4. Folreu un motlle amb paper de forn i aboqueu-hi la massa.
  5. Distribuïu les nous picades per sobre i poseu-ho al forn a 180 ºC durant 30 minuts.
  6. Deixeu-lo refredar abans de treure del motlle.

Consells

  1. Si voleu que us surti més saborós i nutritiu, afegiu uns daus de plàtan cru a la massa.
  2. És més fàcil desmotllar quan està fred, però, si no ha quallat bé o es trenca molt, no us preocupeu, podeu servir-ho trossejat en una copa, amb unes maduixes fresques per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

05 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto