Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la mousse de llimona i tequila: primer de tot, munteu les clares dels ous amb el sucre.
  2. Després, feu la mescla del suc de llimona amb la gelatina a 28 ºC.
  3. Per fer la mescla de la merenga, semimunteu la nata i poseu-hi el tequila.
  4. Finalment, congeleu el resultat en motlles de silicona i deixeu-ho refredar. 
  5. Per a la crema de llimona: primer, fusioneu la vainilla líquida.
  6. Deixeu-la refredar perquè agafi consistència.
  7. Després, feu la mescla del sucre amb la pectina i afegiu-hi la nata a 40 ºC.
  8. Escalfeu la mescla a 85 ºC i bolqueu-la per sobre dels rovells.
  9. Finalment, tritureu-ho tot durant 2 min a la Thermomix.
  10. Per a la crema de xocolata blanca torrada: torreu la cobertura blanca en el forn a 120 ºC durant 35 min.
  11. Després, refredeu-ho a 50 ºC i afegiu-hi la glucosa.
  12. Coeu la llet, afegiu-hi la gelatina, bolqueu-la per sobre de la cobertura i incorporeu-hi la nata líquida. Tritureu-ho tot. 
  13. Finalment, ompliu els gots de xopet amb el que teniu fet i deixeu-los quallar durant 5 h a la nevera.
  14. Bany de xocolata: primer de tot, foneu la mantega, afegiu-hi la xocolata i el te verd. 
  15. Després, tritureu-ho tot i ja ho teniu.
  16. Per a la terra: primer s'ha de mesclar la mantega amb el sucre, l'ametlla, el cacau i la farina. Pasteu-ho tot fins que quedi homogeni.
  17. Després afegiu-hi l'eclat d'or i esteneu-ho per les dues fulles. 
  18. Coeu-ho a 160 ºC durant 15 min.
  19. Finalment, refredeu-ho i tritureu la massa final.
  20. Acabat: poseu unes aletes de xocolata blanca als cactus.
  21. Quan ho tingueu fet, congeleu-ho i banyeu-ho amb el bany de xocolata verd.
  22. Quan cregueu que està ben congelat, descongeleu-ho.
  23. Poseu una mica de salsa al plat i cobriu-ho amb terra.
  24. Finalment, decoreu-ho amb una flor tête de moine o al gust.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto