Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse de llimona i tequila: primer de tot, munteu les clares dels ous amb el sucre.
  2. Després, feu la mescla del suc de llimona amb la gelatina a 28 ºC.
  3. Per fer la mescla de la merenga, semimunteu la nata i poseu-hi el tequila.
  4. Finalment, congeleu el resultat en motlles de silicona i deixeu-ho refredar. 
  5. Per a la crema de llimona: primer, fusioneu la vainilla líquida.
  6. Deixeu-la refredar perquè agafi consistència.
  7. Després, feu la mescla del sucre amb la pectina i afegiu-hi la nata a 40 ºC.
  8. Escalfeu la mescla a 85 ºC i bolqueu-la per sobre dels rovells.
  9. Finalment, tritureu-ho tot durant 2 min a la Thermomix.
  10. Per a la crema de xocolata blanca torrada: torreu la cobertura blanca en el forn a 120 ºC durant 35 min.
  11. Després, refredeu-ho a 50 ºC i afegiu-hi la glucosa.
  12. Coeu la llet, afegiu-hi la gelatina, bolqueu-la per sobre de la cobertura i incorporeu-hi la nata líquida. Tritureu-ho tot. 
  13. Finalment, ompliu els gots de xopet amb el que teniu fet i deixeu-los quallar durant 5 h a la nevera.
  14. Bany de xocolata: primer de tot, foneu la mantega, afegiu-hi la xocolata i el te verd. 
  15. Després, tritureu-ho tot i ja ho teniu.
  16. Per a la terra: primer s'ha de mesclar la mantega amb el sucre, l'ametlla, el cacau i la farina. Pasteu-ho tot fins que quedi homogeni.
  17. Després afegiu-hi l'eclat d'or i esteneu-ho per les dues fulles. 
  18. Coeu-ho a 160 ºC durant 15 min.
  19. Finalment, refredeu-ho i tritureu la massa final.
  20. Acabat: poseu unes aletes de xocolata blanca als cactus.
  21. Quan ho tingueu fet, congeleu-ho i banyeu-ho amb el bany de xocolata verd.
  22. Quan cregueu que està ben congelat, descongeleu-ho.
  23. Poseu una mica de salsa al plat i cobriu-ho amb terra.
  24. Finalment, decoreu-ho amb una flor tête de moine o al gust.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: