Troba la teva recepta

Aquí teniu la recepta del març del número 68 de la revista Cuina. En aquesta ocasió he escollit una recepta molt fàcil, que són postres i cafè alhora. La idea d’aquestes postres-cafè ve del cafè irlandès i és una proposta d’en Jordi Roca, el cuiner de postres del restaurant El Celler de Can Roca. Jo he simplificat una mica la recepta, ja que he utilitzat almívar de llet comprat en lloc de fer-lo a casa.

Preparació

  1. Barregeu el cafè, encara calent, amb el sucre i el licor. Congeleu-ho durant unes hores.
  2. Barregeu el iogurt amb la nata muntada.
  3. En una copa de postres, distribuïu per capes l'almívar de llet, la crema de iogurt i el granissat de cafè.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto