Troba la teva recepta

Dijous passat vam anar a la classe de la Mireia Carbó al Club Social Caprabo. Vam fer un taller pràctic de cake pops, aquestes boletes decorades que ara estan molt de moda.

La classe va tenir una dinàmica ben diferent a l’habitual: al principi la Mireia ens va fer una demostració de com es fan els cake pops, però ben aviat ens va tocar a nosaltres embrutar-nos les mans amb la massa i la xocolata. Tal com va explicar la Mireia, fer cake pops és fàcil però mooooooooooooooolt entretingut (sobretot si vols que et quedin bé, és clar!). Cal escórrer bé l’excedent de xocolata per tal que el bany quedi prim i sense llapissades. També és important com s’enganxa la broqueta per tal que la bola s’aguanti bé sense caure. I clar, també és important el gust i la delicadesa de cadascú a l’hora de decorar-los.

Tot el grup ens ho vam passar molt bé, ja que, mentre treballàvem, la fèiem petar la mar d’entretinguts, rient dels petits accidents que ens passaven amb la xocolata, les boletes i la decoració. Més d’una boleta va anar a parar dins el bol de la xocolata! Al final, ens vam endur els cake pops que havíem fet durant taller i vam sortir amb ganes de practicar a casa tot el que havíem après.

Preparació

  1. Tritureu les galetes amb el robot de cuina.
  2. Afegiu-hi el formatge i barregeu-ho bé.
  3. Formeu una bola amb la massa. Feu un xurro i talleu-lo en 9 trossos iguals. Doneu forma de bola a cada trosset.
  4. Enganxeu el palet de fusta amb xocolata desfeta a cada bola i reserveu-ho a la nevera.
  5. Desfeu les xocolates. Banyeu cada boleta amb una de les xocolates i decoreu-la amb els guarniments.
  6. Reserveu els cake pops a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto