Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un caramel sec amb sucre fins a obtenir un color ambre fosc (fins a 170 Cº).
  2. Retireu-lo del foc i afegiu-hi la mantega a quadradets, a poc a poc, fins que el caramel estigui totalment desfet.
  3. Amb l'ajuda d'una cullera, aboqueu-lo en un paper sulfurat (paper de forn) o en un silpat (tela de silicona) a petites llunetes, abans que es refredi. Afegiu-hi una mica de sal de Maldon per sobre.
  4. Quan els caramels estiguin totalment freds, emboliqueu-los amb paper de cel·lofana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: