Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un caramel sec amb sucre fins a obtenir un color ambre fosc (fins a 170 Cº).
  2. Retireu-lo del foc i afegiu-hi la mantega a quadradets, a poc a poc, fins que el caramel estigui totalment desfet.
  3. Amb l'ajuda d'una cullera, aboqueu-lo en un paper sulfurat (paper de forn) o en un silpat (tela de silicona) a petites llunetes, abans que es refredi. Afegiu-hi una mica de sal de Maldon per sobre.
  4. Quan els caramels estiguin totalment freds, emboliqueu-los amb paper de cel·lofana.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: