Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu dos grans d’all, el pebre vermell fumat, l’oli i el vinagre de xerès en un got i tritureu-ho. Marineu la careta 24 h amb aquesta mescla.
  2. Traieu la crosta del pa i talleu-ne la molla a daus de 4 cm.
  3. Poseu els daus al vas de la batedora i tritureu-los fins a obtenir engrunes grosses i uniformes.
  4. Poseu dues cullerades d’oli en una paella i torreu-hi un gra d’all a foc suau.
  5. Incorporeu-hi les engrunes de pa i torreu-les molt a poc a poc.
  6. Peleu els tomàquets i traieu-ne la polpa. Talleu-los a daus.
  7. Poseu la careta de porc al forn 1 h, a 120 ºC.
  8. Apugeu la temperatura a 180 ºC i deixeu-l’hi 1 h més.
  9. Barregeu les engrunes torrades amb el tomàquet tallat a daus, sal i una mica d’oli d’oliva.
  10. Trossegeu la careta i acompanyeu-la amb el pa torrat amb tomàquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: