Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu amb les mans tots els ingredients excepte les ametlles.
  2. Afegiu-hi les ametlles i feu dues tires llargues d’uns 3 cm d’ample per 1 cm d’alçada. Poseu-les a una plata de forn coberta amb paper de forn i pinteu-les amb ou batut. Coeu-ho al forn a 180 ºC uns 25 min.
  3. Traieu la plata del forn, talleu els carquinyols al biaix d’1 cm de gruix i torneu-los a posar al forn uns 5 min més, fins que agafin color.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 281

TOT EL SABOR DE L'ESTIU!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Maria Solivellas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: