Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu amb les mans tots els ingredients excepte les ametlles.
  2. Afegiu-hi les ametlles i feu dues tires llargues d’uns 3 cm d’ample per 1 cm d’alçada. Poseu-les a una plata de forn coberta amb paper de forn i pinteu-les amb ou batut. Coeu-ho al forn a 180 ºC uns 25 min.
  3. Traieu la plata del forn, talleu els carquinyols al biaix d’1 cm de gruix i torneu-los a posar al forn uns 5 min més, fins que agafin color.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: