Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol barregeu la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i el llevat.
  2. Peleu i ratlleu les pastanagues ben fines.
  3. Incorporeu a la barreja l’aigua, l’oli, les pastanagues i uns quants festucs (120 g).
  4. Barregeu-ho fins a obtenir una massa ben homogènia.
  5. Introduïu la massa en un motlle de silicona i coeu-ho a 180 ºC fins que estigui ben cuit (40-50 minuts).
  6. Amb l’ajuda d’un escuradents punxeu el pastís per tal de comprovar si està ben cuit.
  7. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.
  8. Serviu-ho amb una mica de sucre de llustre i uns festucs picats per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: