Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mantega amb el sucre, incorporeu-hi l’ou i la farina tamisada amb el cacau. Emboliqueu-ho amb paper transparent i refredeu-ho a la nevera 3 h. Feu cassoletes de mida d’aperitiu. 
  2. Per a la ganache: feu bullir la nata, aboqueu-la per sobre de la xocolata i remeneu-ho perquè la xocolata es fongui. 
  3. Incorporeu-hi la llet i l’ou. Farciu les cassoletes amb la barreja. Escalfeu el forn a 200 ºC. Apagueu-lo i poseu-hi les cassoletes fins que qualli la xocolata. 
  4. Muntatge: emplateu la cassoleta quan estigui freda i a sobre poseu-hi el gelat de cafè (compreu-lo bo i fet). Decoreu-ho opcionalment amb pa d’or i una cigarreta de xocolata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: