Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cobriu les cassoletes amb les pastes de crestes. Coeu-les al forn a 190 ºC fins que siguin daurades (poseu un pes a dins per evitar que s’inflin i s’abaixin els laterals). Deixeu-ho refredar.
  2. Foneu la xocolata blanca al microones a baixa potència vigilant que no es cremi. Amb un pinzell, pinteu de xocolata l’interior de les pastes de crestes, així evitem que es remullin. Reserveu-ho.
  3. Peleu i trossegeu els plàtans. Poseu-los en un bol amb el sucre. Coeu-ho al microones uns 8 min fins que siguin ben tous. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  4. Dissoleu la gelatina amb l’aigua i escalfeu-la al microones fins que es fongui la gelatina. Barregeu-la amb el puré de plàtan. Deixeu-ho refredar fins a temperatura ambient.
  5. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja sobre les cassoletes i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  6. Decoreu-ho amb la xocolata negra i serviu-ho ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto