Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sablée: barregeu la mantega pomada i el sucre. Incorporeu-hi l'ou. Incorporeu-hi la farina i la sal i barregeu-ho fins que es formi una bola.
  2. Amb un corró, estireu la massa entre dos papers de forn a un gruix de 3 mm. Reserveu-la a la nevera.
  3. Folreu els motlles de cassoleta amb la massa i coeu-los al forn a 165 ºC, 20 min. Reserveu-los.
  4. Per a la crema: amb unes varetes elèctriques, munteu la mantega fins que quedi esponjosa. Incorporeu-hi la pasta d'avellana, el torró i la crema pastissera.
  5. Farciu les cassoletes amb la crema i afegiu-hi la fruita tallada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: