Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu al vas la llet, mantega, sal, sucre avainillat, anís en pols i la pell de llimona ratllada. Programeu 1 min. a 40º vel.2. Traieu la temperatura, afegiu-hi l’ou i el llevat i barregeu-ho 1/2 min. a vel.2. Afegiu-hi la farina, barregeu-ho 1/2 min. a vel.6 i programeu 3 min. a vel. espiga. Afegiu-hi el sucre i programeu 3 min. a vel. espiga.
  2. Aboqueu la massa sobre una plata de forn coberta amb paper de forn i doneu-li forma de coca. Pinteu-la amb una mica d’oli amb l’ajut d’un pinzell i tapeu-la amb paper film sense pressionar (l’oli és per evitar que s’enganxi amb el film). Deixeu fermentar la coca unes 2 h, fins que dobli el volum.
  3. Traieu el paper film i pinteu tota la coca amb ou batut. Empolseu-hi per sobre el sucre i adorneu-la amb crema pastissera i fruita confitada. Coeu-la a 180 ºC durant 45 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto