Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Partiu per la meitat la làmina de pasta de full. Estireu-ne una part sobre una plata recoberta amb paper de forn. Escampeu-hi per sobre el cabell d’àngel, deixant un marge d’un dit a tot el voltant.
  2. Pinteu el marge amb ou batut amb l’ajut d’un pinzell. Cobriu-la amb l’altra mitja làmina de pasta de full i marqueu tota la vora amb una forquilla per tal d’enganxar les dues capes. Punxeu una mica la pasta de full per tal que no s’infli, pinteu-la amb la resta d’ou batut i empolseu-la amb sucre i pinyons. Coeu la coca al forn a 190 ºC fins que sigui daurada, uns 30 min. Les quantitats de cabell d’àngel, sucre i pinyons van al gust de cadascú.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: