Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per a la pasta brisa dolça:

  1. En un bol, barregeu la farina, la sal i el sucre.
  2. Incorporeu-hi la mantega pomada i barregeu-ho amb els dits.
  3. Incorporeu-hi l'ou i barregeu-ho fins que es formi una massa homogènia.
  4. Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
  5. Estireu-la amb un corró entre dos papers de forn.
  6. Col·loqueu-la en un motlle, punxeu-la i, tot seguit, congeleu-la.
  7. Coeu-la, directament congelada, 10 min a 190 ºC, amb un pes a sobre, per evitar que s'infli (podeu fer servir cigrons secs, per exemple).

Per al farciment de cireres:

  1. Amb un robot de cuina, piqueu les avellanes amb el sucre.
  2. Amb un túrmix, barregeu tots els ingredients, excepte les cireres.
  3. Aboqueu la mescla dins la pasta brisa. Repartitu-hi les cireres.
  4. Acabeu de coure la coca al forn, a 180 ºC, uns 25 min, fins que el farciment estigui cuit i en punxar-lo amb un escuradents quedi ben sec.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: