Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per a la pasta brisa dolça:

  1. En un bol, barregeu la farina, la sal i el sucre.
  2. Incorporeu-hi la mantega pomada i barregeu-ho amb els dits.
  3. Incorporeu-hi l'ou i barregeu-ho fins que es formi una massa homogènia.
  4. Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
  5. Estireu-la amb un corró entre dos papers de forn.
  6. Col·loqueu-la en un motlle, punxeu-la i, tot seguit, congeleu-la.
  7. Coeu-la, directament congelada, 10 min a 190 ºC, amb un pes a sobre, per evitar que s'infli (podeu fer servir cigrons secs, per exemple).

Per al farciment de cireres:

  1. Amb un robot de cuina, piqueu les avellanes amb el sucre.
  2. Amb un túrmix, barregeu tots els ingredients, excepte les cireres.
  3. Aboqueu la mescla dins la pasta brisa. Repartitu-hi les cireres.
  4. Acabeu de coure la coca al forn, a 180 ºC, uns 25 min, fins que el farciment estigui cuit i en punxar-lo amb un escuradents quedi ben sec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto