Troba la teva recepta

Preparació

Per a la pasta brisa dolça:

  1. En un bol, barregeu la farina, la sal i el sucre.
  2. Incorporeu-hi la mantega pomada i barregeu-ho amb els dits.
  3. Incorporeu-hi l'ou i barregeu-ho fins que es formi una massa homogènia.
  4. Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
  5. Estireu-la amb un corró entre dos papers de forn.
  6. Col·loqueu-la en un motlle, punxeu-la i, tot seguit, congeleu-la.
  7. Coeu-la, directament congelada, 10 min a 190 ºC, amb un pes a sobre, per evitar que s'infli (podeu fer servir cigrons secs, per exemple).

Per al farciment de cireres:

  1. Amb un robot de cuina, piqueu les avellanes amb el sucre.
  2. Amb un túrmix, barregeu tots els ingredients, excepte les cireres.
  3. Aboqueu la mescla dins la pasta brisa. Repartitu-hi les cireres.
  4. Acabeu de coure la coca al forn, a 180 ºC, uns 25 min, fins que el farciment estigui cuit i en punxar-lo amb un escuradents quedi ben sec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

21 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

22 oct

Taller especial Dia de los muertos

Aquí, uns dels esdeveniments més festius de la tardor és la castanyada, una tradició antiga...

22 oct

X Monvínic Experience

El dimarts 22 d’octubre, a les 20 h, en el marc del 51è Voll Damm Festival Internacional...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto