Troba la teva recepta

Preparació

Per a la pasta brisa dolça:

  1. En un bol, barregeu la farina, la sal i el sucre.
  2. Incorporeu-hi la mantega pomada i barregeu-ho amb els dits.
  3. Incorporeu-hi l'ou i barregeu-ho fins que es formi una massa homogènia.
  4. Filmeu la massa i reserveu-la una estona a la nevera.
  5. Estireu-la amb un corró entre dos papers de forn.
  6. Col·loqueu-la en un motlle, punxeu-la i, tot seguit, congeleu-la.
  7. Coeu-la, directament congelada, 10 min a 190 ºC, amb un pes a sobre, per evitar que s'infli (podeu fer servir cigrons secs, per exemple).

Per al farciment de cireres:

  1. Amb un robot de cuina, piqueu les avellanes amb el sucre.
  2. Amb un túrmix, barregeu tots els ingredients, excepte les cireres.
  3. Aboqueu la mescla dins la pasta brisa. Repartitu-hi les cireres.
  4. Acabeu de coure la coca al forn, a 180 ºC, uns 25 min, fins que el farciment estigui cuit i en punxar-lo amb un escuradents quedi ben sec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto