Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un massapà barrejant l’ametlla, 75 g de sucre i les aromes en un bol, afegiu-hi la meitat de les clares d’ou a poc a poc fins que tingui una textura de puré. Reserveu-ho.
  2. Estireu una làmina de pasta de full molt fina i poseu-la sobre una plata amb paper de forn. Repartiu-hi la crema pastissera deixant un marge al voltant. Doblegueu el marge per sobre de la crema, pinteu-ho amb ou i cobriu-ho amb l’altra làmina de pasta de full.
  3. Cobriu la coca amb el puré de massapà, repartint-lo bé per tota la superfície. Munteu a punt de neu la resta de les clares d’ou i cobriu el massapà, repartint-les bé per tota la superfície.
  4. Empolseu la coca amb els pinyons i la resta de sucre i coeu-la al forn preescalfat a 190 ºC durant 30 min. Deixeu-la refredar i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: