Consells de cuina La Vanguardia

Aquesta recepta és del número 96 del CUINA. Escoltant el programa de Catalunya Ràdio 'Cabaret elèctric', vaig sentir com el Josep Sucarrats, director de la revista, presentaven la proposta del mes de juliol: els còctels. L’article repassa les millors cocteleries de Barcelona i proposa un maridatge entre tres còctels i tres tapes creades per Pep Nogué, un tema totalment desconegut per a mi.

Rellegint l’article, vaig fixar-me en el còctel Alexander, on la introducció 'dedicat a tots els llaminers que prefereixen les postres abans que el menjar' em va fer decidir: per casa voltava una coctelera encara per estrenar, tenia tots els ingredients necessaris, la recepta era senzilla i tenia una pinta fabulosa.

També he de confessar que aquest cop no vaig gaudir del resultat, tan sols em vaig mullar els llavis i vaig pensar... "em bec una copa d’aquestes i entro directament en coma etílic".

Preparació

  1. Prepareu el còctel en una coctelera amb força gel.
  2. Serviu-lo en una copa Alexander decorada amb un polsim de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto