Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els codonys, traieu-los les llavors i talleu-los a grills. Mentre peleu la resta, poseu-los en aigua i llimona per evitar que s’oxidin.
  2. Bulliu els codonys fins que siguin tous, uns 15 min.
  3. Poseu els codonys, el sucre, les espècies i una mica de l’aigua de cocció en un recipient. Coeu-los al forn 2 h a 100 ºC. Deixeu-los refredar i seviu-los. Es conserven molt bé dins l’almívar de cocció.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: