Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu les natilles de vainilla i el sucre.
  2. Remulleu la gelatina amb aigua freda i dissoleu-la amb la llet molt calenta. Barregeu-la amb les natilles.
  3. A part, munteu la nata i incorporeu-la a les natilles.
  4. Disposeu la mousse en copes omplint-les fins a la meitat, afegiu-hi una cullerada de la natilla de xocolata i acabeu d’omplir les copes amb la mousse.
  5. Opcionalment, decoreu-les amb una mica de xocolata en pols i un caramel fet amb sucre cremat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: