Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la nata i la llet amb la beina de vainilla i, mentrestant, bateu els rovells en un bol fins que guanyin volum. 
  2. Aboqueu la mescla sobre la llet calenta, afegiu-hi el parmigiano reggiano i barregeu-ho.
  3. Escampeu els albercocs mig tallats, alguns gerds i alguns pètals de lavanda dins dels motlles. Aboqueu-hi la mescla preparada i coeu-la al bany maria (començant amb aigua calenta) al forn preescalfant a 120 ºC durant aproximadament 1 hora o fins que la crema sembli compacta a les vores i que trontolla al centre.
  4. Retireu-ho del forn i deixeu-ho refredar primer a temperatura ambient i després en el frigorífic durant almenys 2 hores.
  5. Empolseu la superfície de la crème brûlée amb sucre morè i flamegeu-ho amb un bufador abans de servir-ho.


 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: