Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: feu bullir la nata, aboqueu-hi els rovells, remenats amb el sucre i l'aigua de flor de taronger.
  2. Remeneu-ho, aboqueu-ho en una gerra i serviu-ho en unes flameres de paper de plata. Ompliu-les deixant un dit per arribar a dalt. Feu-les coure al forn calent 45 min a 85 ºC. Refrigereu-les.
  3. Per a l'amanida de taronja: feu un xarop amb el suc i el sucre; quan encara sigui calent, afegiu-hi la gelatina, hidratada, i deixeu-ho refredar.
  4. Muntatge: poseu la crema de cap per avall i feu un forat al centre de la base de la flamera, perquè hi entri l'aire i la crema surti, us caurà a la mà. Gireu-la al damunt d'una espàtula, afegiu-hi sucre i cremeu-lo amb una pala. Serviu-la al centre del plat; trenqueu la gelatina i serviu-la al voltant. Acabeu-ho amb grills de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: