Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la crema: feu bullir la nata, aboqueu-hi els rovells, remenats amb el sucre i l'aigua de flor de taronger.
  2. Remeneu-ho, aboqueu-ho en una gerra i serviu-ho en unes flameres de paper de plata. Ompliu-les deixant un dit per arribar a dalt. Feu-les coure al forn calent 45 min a 85 ºC. Refrigereu-les.
  3. Per a l'amanida de taronja: feu un xarop amb el suc i el sucre; quan encara sigui calent, afegiu-hi la gelatina, hidratada, i deixeu-ho refredar.
  4. Muntatge: poseu la crema de cap per avall i feu un forat al centre de la base de la flamera, perquè hi entri l'aire i la crema surti, us caurà a la mà. Gireu-la al damunt d'una espàtula, afegiu-hi sucre i cremeu-lo amb una pala. Serviu-la al centre del plat; trenqueu la gelatina i serviu-la al voltant. Acabeu-ho amb grills de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto