Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu bullir la llet amb la canyella i la pela de llimona.
  2. En un bol, barregeu els rovells d’ou amb el sucre. Afegiu-hi la llet colada amb el midó dissolt. Poseu la barreja al foc i remeneu-ho sense parar amb el batedor fins que arrenqui el bull. Tot seguit, traieu-ho del foc.
  3. Aboqueu la crema en plates o en cassoletes individuals i deixeu-la refredar.
  4. Abans de servir-la, empolseu-hi sucre i passeu-hi per sobre una planxa o una pala de ferro ben roent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: