Preparació
- Per a la crema: barregeu el sucre i el midó de blat de moro. Incorporeu-hi els ous i barregeu-ho.
- Poseu el suc de mandarina en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, aboqueu-lo sobre la barreja dels ous, remeneu-ho i torneu-ho a posar al foc. Coeu-ho fins que arrenqui el bull, remenant-ho contínuament. Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar filmat a pell.
- Per al recipient de xocolata: foneu la xocolata al microones. Infleu els globus i renteu-los. Banyeu la base dels globus amb la xocolata i reserveu-los a la nevera. Desinfleu els globus vigilant de no trencar el recipient de xocolata.
- Per al cruixent de taronja: talleu la taronja a rodanxes fines, d’1 mm de gruix. Amb un pinzell, pinteu-les amb l’almívar i poseu-les sobre una placa de forn. Assequeu-les al forn, 1 h 20 min, a 80 ºC. Gireu-les a mitja cocció.
- Serviu la crema dins el recipient de xocolata i acabeu-la amb un grill de mandarina i un cruixent de taronja per sobre.