Consells de cuina La Vanguardia

Aquesta és una recepta del monogràfic de cuina amb vi, cava i cervesa que va impartir el Pep Nogué a l’Espai Consum del Bonpreu. Una de les receptes que ens va fer va ser aquest cremós de xocolata.

En Pep també ens va cuinar dues altres receptes, un cremós de fetge de colomí amb vermut negre i un platillo de cordonet, pollastre, salsitxa i rovellons. Com sempre, en Pep es va mostrar molt reivindicatiu amb els productes de qualitat i de proximitat, i va donar idees per adaptar les receptes a les circumstàncies econòmiques actuals. El resultat el vam poder tastar al final de la classe, amb una petita degustació de cada plat.

 

 

Preparació

  1. Foneu la xocolata al microones.
  2. Afegiu-hi de mica en mica tots els ingredients en el mateix ordre de la recepta. No incorporeu un ingredient fins que l’anterior no estigui ben barrejat.
  3. Poseu la barreja en un motlle o emboliqueu-la amb paper film. Reserveu-la 6 h a la nevera.
  4. Barregeu el sucre, la farina i l’aiguardent. Estireu la massa ben fina sobre un paper de forn i coeu-la a 160 ºC uns 5 min, fins que sigui daurada.
  5. Serviu el cremós acompanyat del cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto