Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata al microones.
  2. Afegiu-hi de mica en mica tots els ingredients en el mateix ordre de la recepta. No incorporeu un ingredient fins que l’anterior no estigui ben barrejat.
  3. Poseu la barreja en un motlle o emboliqueu-la amb paper film. Reserveu-la 6 h a la nevera.
  4. Barregeu el sucre, la farina i l’aiguardent. Estireu la massa ben fina sobre un paper de forn i coeu-la a 160 ºC uns 5 min, fins que sigui daurada.
  5. Serviu el cremós acompanyat del cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: