Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, prepareu l'arròs amb llet. Partiu l'arròs picant-lo en un morter per treure'n el midó. Reserveu-lo.
  2. Poseu al foc un cassó gran amb la llet, la mantega, el canonet de canyella i la pell de la taronja. Porteu-ho a ebullició, apagueu el foc, tapeu el cassó i deixeu-ho reposar durant 15 min perquè obtingui tot el sabor de la canyella i la taronja.
  3. Destapeu-ho, afegiu-hi l'arròs picat i torneu-ho a portar a ebullició, mantenint el foc lent durant aproximadament 45 min, remenant-ho constantment.
  4. Afegiu-hi el sucre a poc a poc, barregeu-ho i continueu-ho escalfant a foc lent sense deixar-ho de remenar durant 10 min. Traieu-ho del foc i esteneu-ho en una safata per deixar-ho refredar a temperatura ambient. Posteriorment, poseu-ho a la nevera i deixeu-ho reposar durant tota la nit.
  5. Trossegeu les galetes i col·loqueu-les en un plat fondo, barrejades amb la canyella en pols al gust.
  6. Traieu l'arròs amb llet de la nevera i, amb l'ajuda d'una cullera, aneu agafant trossos i pasteu-los sobre la galeta ratllada, donant-los un aspecte de croqueta. Col·loqueu-les a sobre d'una safata i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: