Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, prepareu l'arròs amb llet. Partiu l'arròs picant-lo en un morter per treure'n el midó. Reserveu-lo.
  2. Poseu al foc un cassó gran amb la llet, la mantega, el canonet de canyella i la pell de la taronja. Porteu-ho a ebullició, apagueu el foc, tapeu el cassó i deixeu-ho reposar durant 15 min perquè obtingui tot el sabor de la canyella i la taronja.
  3. Destapeu-ho, afegiu-hi l'arròs picat i torneu-ho a portar a ebullició, mantenint el foc lent durant aproximadament 45 min, remenant-ho constantment.
  4. Afegiu-hi el sucre a poc a poc, barregeu-ho i continueu-ho escalfant a foc lent sense deixar-ho de remenar durant 10 min. Traieu-ho del foc i esteneu-ho en una safata per deixar-ho refredar a temperatura ambient. Posteriorment, poseu-ho a la nevera i deixeu-ho reposar durant tota la nit.
  5. Trossegeu les galetes i col·loqueu-les en un plat fondo, barrejades amb la canyella en pols al gust.
  6. Traieu l'arròs amb llet de la nevera i, amb l'ajuda d'una cullera, aneu agafant trossos i pasteu-los sobre la galeta ratllada, donant-los un aspecte de croqueta. Col·loqueu-les a sobre d'una safata i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto