Troba la teva recepta

Preparació

  1. El dia abans, prepareu l'arròs amb llet. Partiu l'arròs picant-lo en un morter per treure'n el midó. Reserveu-lo.
  2. Poseu al foc un cassó gran amb la llet, la mantega, el canonet de canyella i la pell de la taronja. Porteu-ho a ebullició, apagueu el foc, tapeu el cassó i deixeu-ho reposar durant 15 min perquè obtingui tot el sabor de la canyella i la taronja.
  3. Destapeu-ho, afegiu-hi l'arròs picat i torneu-ho a portar a ebullició, mantenint el foc lent durant aproximadament 45 min, remenant-ho constantment.
  4. Afegiu-hi el sucre a poc a poc, barregeu-ho i continueu-ho escalfant a foc lent sense deixar-ho de remenar durant 10 min. Traieu-ho del foc i esteneu-ho en una safata per deixar-ho refredar a temperatura ambient. Posteriorment, poseu-ho a la nevera i deixeu-ho reposar durant tota la nit.
  5. Trossegeu les galetes i col·loqueu-les en un plat fondo, barrejades amb la canyella en pols al gust.
  6. Traieu l'arròs amb llet de la nevera i, amb l'ajuda d'una cullera, aneu agafant trossos i pasteu-los sobre la galeta ratllada, donant-los un aspecte de croqueta. Col·loqueu-les a sobre d'una safata i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto