Troba la teva recepta

Per celebrar el primer any del meu blog, he volgut fer un pastís d’aniversari amb espelma i tot… He triat una recepta senzilla, mig inventada i inspirada en les “croustades” tradicionals que hem menjat al Pirineu francès. El llibre de receptes que vaig comprar aquest estiu a Gavarnia explica tota l’elaboració de la pasta fina (semblant a la fil·lo) que s’utilitza per fer les capes de la “croustade”. Aquesta pasta és tan complicada de fer com la pasta de full i he preferit comprar pasta fil·lo, més fàcil i amb l’èxit garantit. El resultat final és pràcticament igual que el que vam tastar a França. El farcit del pastís, per semblança, l’he fet amb melmelada de fruits del bosc, tan típica del Pirineu…

Preparació

  • Cobriu el motlle amb 3 o 4 capes de pasta fil·lo untades amb mantega fosa. Farciu-ho amb la melmelada. Col·loqueu-hi per sobre 3 o 4 capes més de pasta fil·lo untades amb mantega, una mica mal posades per tal que formin arrugues.
  • Retalleu els sobrants de pasta i coeu-ho al forn ja calent durant 45 min a 180 ºC. Un cop fred, empolseu-hi per sobre sucre en pols per decorar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto