Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cobriu el motlle amb 3 o 4 capes de pasta fil·lo untades amb mantega fosa.
  2. Farciu-ho amb la melmelada.
  3. Col·loqueu-hi per sobre 3 o 4 capes més de pasta fil·lo untades amb mantega, una mica mal posades per tal que formin arrugues.
  4. Retalleu els sobrants de pasta i coeu-ho al forn ja calent 45 min a 180 ºC.
  5. Un cop fred, empolseu-hi per sobre sucre en pols per decorar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: