Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i talleu els plàtans i les peres a dauets.
  2. Poseu-ho a la base d’una safata de forn.
  3. Per sobre, poseu-hi la xocolata trossejada.
  4. En un bol, poseu la mantega freda tallada a daus, la farina i el sucre. Barregeu-ho amb els dits fins que quedi amb una textura semblant a la sorra.
  5. Amb aquesta barreja, cobriu els daus de pera, plàtan i xocolata.
  6. Demaneu ajuda a un adult per enfornar-ho, a 180 ºC, 30 min.
  7. Traieu el crumble del forn i us el mengeu calentó.

El consell

  • El crumble també queda boníssim si hi poseu altres fruites. Per exemple, podeu fer-lo amb trossets de poma, amb raïm o amb fruita vermella. També queda molt bé si hi poseu una mica de fruita seca tallada a trossets. Li donarà un toc cruixent la mar de bo!
  • A l’hora de servir-lo, acompanyeu el crumble d’una bola de gelat de vainilla. Veureu quines postres tan delicioses!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

19 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto