Preparació
Preparació
- Peleu i talleu els plàtans i les peres a dauets.
- Poseu-ho a la base d’una safata de forn.
- Per sobre, poseu-hi la xocolata trossejada.
- En un bol, poseu la mantega freda tallada a daus, la farina i el sucre. Barregeu-ho amb els dits fins que quedi amb una textura semblant a la sorra.
- Amb aquesta barreja, cobriu els daus de pera, plàtan i xocolata.
- Demaneu ajuda a un adult per enfornar-ho, a 180 ºC, 30 min.
- Traieu el crumble del forn i us el mengeu calentó.
El consell
- El crumble també queda boníssim si hi poseu altres fruites. Per exemple, podeu fer-lo amb trossets de poma, amb raïm o amb fruita vermella. També queda molt bé si hi poseu una mica de fruita seca tallada a trossets. Li donarà un toc cruixent la mar de bo!
- A l’hora de servir-lo, acompanyeu el crumble d’una bola de gelat de vainilla. Veureu quines postres tan delicioses!