Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als cupcakes: amb unes varetes elèctriques, blanquegeu els ous amb el sucre. Incorporeu-hi la mantega fosa. Incorporeu-hi la nata líquida. Finalment, incorporeu-hi la farina, l’impulsor i el coco ratllat.
  2. Ompliu els motlles unes dues terceres parts i coeu-los 20 min a 180 ºC.
  3. Amb l’ajut d’un ganivet, feu un forat a la superfície dels cupcakes. Ompliu-los amb almívar de llet i torneu a tapar el forat.
  4. Per a la cobertura: amb unes varetes elèctriques, barregeu la mantega, el sucre i l'almívar de llet fins que quedi ben fi.
  5. Incorporeu-hi el formatge i continueu batent-ho fins que s’integri bé.
  6. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, coroneu els cupcakes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: