Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als cupcakes: amb unes varetes elèctriques, blanquegeu els ous amb el sucre. Incorporeu-hi la mantega fosa. Incorporeu-hi la nata líquida. Finalment, incorporeu-hi la farina, l’impulsor i el coco ratllat.
  2. Ompliu els motlles unes dues terceres parts i coeu-los 20 min a 180 ºC.
  3. Amb l’ajut d’un ganivet, feu un forat a la superfície dels cupcakes. Ompliu-los amb almívar de llet i torneu a tapar el forat.
  4. Per a la cobertura: amb unes varetes elèctriques, barregeu la mantega, el sucre i l'almívar de llet fins que quedi ben fi.
  5. Incorporeu-hi el formatge i continueu batent-ho fins que s’integri bé.
  6. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, coroneu els cupcakes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto