Troba la teva recepta

Ara que les maduixes són tan bones, he fet un pastís de maduixa i mascarpone molt fi.

El dimarts passat vam anar a sopar a Castellar a casa de l’Anna i el Jaume. Per postres, com que el Jaume no és gaire llaminer però li agrada molt el formatge, vaig pensar que aquest pastís seria molt adequat: no és gaire dolç i el mascarpone li dóna un toc de formatge que lliga molt bé amb les maduixes. Per acompanyar el pastís, vaig fer un coulis de maduixa ben dolç per als més llaminers.

La recepta del pastís la vaig treure de La Maleta de Boston, però n'he fet alguns canvis tant en els ingredients com en la recepta, ja que en aquest blog està escrita per fer amb Thermomix.

Preparació

  1. Barregeu bé tots els ingredients. Poseu-ho en un cassó al foc i escalfeu-ho sense que arribi a bullir (uns 90 ºC), remenant-ho bé perquè no s’enganxi, com si féssim xocolata desfeta.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle de silicona i deixeu-ho a la nevera fins que qualli. És millor fer-la el dia abans.
  3. Decoreu-la al gust i servir fresqueta de la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto