Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu la síndria a trossos en un got mesclador i amb l’ajuda d’una batedora tritureu-ho bé. Passeu-ho per un xinès.
  2. Hidrateu la gelatina amb aigua freda. Escalfeu una petita part de la polpa de síndria i diluïu-hi la gelatina hidratada. Afegiu-hi a poc a poc i barrejant-ho bé la resta de la polpa de síndria i la clara d’ou.
  3. Ompliu el sifó amb el preparat fins a les 3/4 parts, tapeu-ho i poseu-hi dues càrregues de gas. Reserveu-ho a la nevera 5 h.
  4. Serviu l’escuma de síndria en copes tipus còctel amb unes móres i una quenelle de gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto